14
HAZ
2024

ETÜDER’in 7.Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi.

Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği- ETÜDER’in 7.Olağan Genel Kurulu 12 Haziran Çarşamba günü İstanbul Ticaret Odası Cemile Sultan Korusu tesislerinde gerçekleştirildi.

Divan Kurulu Başkanlığını Mustafa Çalışkan’ın yaptığı Genel Kurul Toplantısın’da son Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu genel kurula katılan üyeler tarafından ibra edilirken, mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Melih Şahinöz başkanlığındaki yönetim kurulu 3 yıl için tekrar seçildi.

Etüder Yönetim Kurulunda Bahar Tavukçuluk’tan Berkay Bahar, Coca-Cola İçecek’ten Şehnaz Gökaslan Ünal, Diversey’den Gökhan Özdöl, Fasdat’tan Cem Kurdoğlu, Gimaş’tan Zihni Memişoğlu, Paket Taksi’den Oğuzhan Güngördü, Unilever Food Solutions’dan Yılmaz Tokgöz, Yayla Bakliyat’tan Hasan Gümüş’ün yanı sıra Yönetim Kuruluna yeni olarak katılan Atom Baharat’tan A.Atilla Rua ve Namet’ten Faruk Kayar’da yer aldı.

Yönetim Kurulu üyelerinden Şehnaz Gökaslan Ünal ve Yılmaz Tokgöz liderlik edecekleri projeler konusunda sunum yaparken, Sözen Group CEO’su Gökmen Sözen Etüder ile Sözen Group işbirliğini anlattı. Etüder Yönetim Kurulu Başkanı Melih Şahinöz toplantı sonunda tüm üyelere gösterdikleri güven için bir teşekkür konuşması yaparak yeni dönemde farklı projeler üretmeye ve Ev Dışı Tedarik sektörünün gelişmesi için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.