23
KAS
2018

ETÜDER üyesi Bizim Toptan, SEÇ Market’i 50 ile yaygınlaştırdı

Bizim Toptan’ın zorlu piyasa şartlarında girişimcilerine rekabet avantajı sağlayan iş modeli SEÇ Market, 4 yılda Türkiye’nin 59 iline yayılarak 500 mağazaya ulaştı.

ETÜDER üyesi Bizim Toptan’ın cazip fiyatlarla SEÇ bayilerine ürün tedarik etmesine dayanan iş ortaklığı modeli, 4 yılda 500 noktaya ulaştı. Geçen yıl sonu itibariyle 43 ilde hizmet veren SEÇ Marketler, 59 ile ulaşarak daha da yaygınlaştı.

2014 yılında kurulan, Bizim Toptan’ın güvenilir markalardan oluşan 5 binden fazla ürün çeşidi tedarikinin sağlanmasının yanı sıra, güvenli ticaret olanağı sunan sistem, bayilerine pek çok avantaj da sağlıyor.

Tüm şubeleri ayrı ayrı girişimciler tarafından işletilen SEÇ Market bayileri, Bizim Toptan’ın ulusal, yerel ve özgün markalı ürünleri, avantajlı fiyatları, promosyonları ve ödeme kolaylıkları gibi pek çok hizmetinden yararlanabiliyor.

SEÇ Marketler ayrıca ürün tedarikinde rahatlık, standart kurumsal ödeme yöntemleri, kurumsal dekorasyon, kampanya ilan ve indirim tasarımları, bayiye özel satış temsilcisi, düzenli sevkiyat, kasa sistemleri, stok kontrolü ve satış danışmanlığı gibi Bizim Toptan’ın uzmanlıklarından faydalanma avantajına sahip oluyor.

Yaklaşık 5.000 çeşitten oluşan ürün portföyünden kendi seçimlerini yapabiliyor, ortak bir sistemle stoklarını anlık görüp siparişlerini otomatik öneri sistemiyle kolayca verebiliyor. Siparişleri istedikleri takdirde marketin kapısına kadar teslim ediliyor.

Bizim Toptan SEÇ Market iş modeli, bayi adayının var olan ve/veya yeni açacağı mağazalarda standart kurumsal kimlik oluşturması esasına dayanıyor.

Bayilik için adayın devlet ve finans kurumlarında ticaret yapmaya sicil engeli bulunmaması, sermaye yapısının yeterli olması, ekip yönetiminde tecrübe, girişimcilik ve liderlik özelliklerine sahip olması gibi kriterler aranıyor.

Adaylar www.secmarket.com.tr adresinde bulunan bayilik başvuru formunu doldurarak başvurularını yapabiliyorlar. Formda kişisel bilgilerin yanında marketin kurulacağı alanın bilgilerinin verilmesi gerekiyor.

Sisteme girişte katkı payı, isim hakkı bedeli ya da herhangi bir bedel bulunmuyor.