14
ŞUB
2019

ETÜDER üyesi Barilla, Sevgililer Günü etkinliğini lezzet şölenine dönüştürdü

14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında Hilltown AVM’de düzenlenen “Love & Taste” etkinliğine “Makarna Aşkı Bir Başka” temasıyla katılan Barilla’nın Executive Chef’lerinden Andrea Patrizi ve ekibi, Akdeniz mutfağının efsane lezzetleriyle İtalyan rüzgârı estirdi. Ünlü şefin hazırladığı tarifler etkinliği lezzet şölenine dönüştürürken, gün boyu bin 250 tabak makarna servis edildi.

İtalyan gastronomi kültürünün en önemli temsilcisi Barilla, Küçükyalı Hilltown AVM’de Sevgililer Günü kapsamında düzenlenen “Love & Taste” etkinliğinde Akdeniz mutfağının en gözde lezzetlerini ziyaretçilerle buluşturdu. Sürpriz lezzetlerin, söyleşilerin ve konserlerin düzenlendiği etkinlikte Barilla, “Makarna Aşkı Bir Başka!” temasıyla yer aldı.

Aşkın en keyifli halinin ziyaretçilerle buluştuğu organizasyonda Barilla Executive Şefi Andrea Patrizi ve ekibi; Milano’dan Roma’ya, Floransa’dan Napoli’ye kadar klasik ve bölgesel İtalyan lezzetlerini şovlarıyla şölene dönüştürdü.

Ünlü şef, İtalyan mutfağının seçkin lezzetlerinden siyah zeytin, roka ve çeri domates eşliğinde Pesto Genovese soslu Fusilli; havuç, parmesan ve kereviz saplı Napoletana soslu Penne Rigate ile lezzet tutkunlarının damaklarını şenlendirdi. Gün boyu bin 250 tabak makarnanın servis edildiği “Love & Taste” etkinliğine astrolog Zeynep Turan, şef Burçin Birdane ve genç kuşağın sevilen ismi Su Soley renk kattı.