31
OCA
2019

Turizmde Fark Yaratanlar Ödülleri için geri sayım!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Türkiye turizm tarihinde bir ilke imza atıyor. Turizmde Fark Yaratanlar Ödülleri için son başvuru tarihi 4 Şubat 2019…

TÜRSAB, Türkiye markasının bilinirliğini küresel ölçekte artırmak ve turizm sektörünün sürdürülebilir büyümesine yön vermek amacıyla Turizmde Fark Yaratanlar Ödülleri verecek.

Sektörde fark yarattığına inanan kişilerin, kurumların aday olabileceği ya da aday gösterebileceği ödüller için 4 Şubat’a kadar www.turizmdefarkyaratanlar.com adresinden başvuru yapılabilecek.

Birleşmiş Millletler Kalkınma Programı UNDP Türkiye’nin de ilk kez “UNDP Türkiye Sürdürülebilir Turizm Özel Ödülü”nü takdim edeceği ödül töreni, 20 Mart 2019 tarihinde yerli ve yabancı sanatçıların canlı performanslarıyla Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek.

Bu yıl ilk kez verilecek olan Turizmde Fark Yaratanlar Ödülleri’ne ilişkin açıklamalarda bulunan TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selçuk Boynueğri, organizasyonun, turizm faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, kalite standartlarının yükselmesini sağlamayı, sektör çalışanlarını teşvik ve motive etmeyi hedeflediğini söyledi.