26
ARA
2018

En büyük Ho-Re-Ca buluşmasına geri sayım başladı

Konaklama, ağırlama, gıda ve içecek sektörünün Türkiye’deki en büyük buluşması 30. ANFAŞ Hotel Equipment ve 26. ANFAŞ Food Product; 16 – 19 Ocak 2019 tarihleri arasında Antalya Expo Center’da eş zamanlı olarak kapılarını açmaya hazırlanıyor. Ho-Re-Ca sektörünün paydaşlarını, yurt içi ve yurt dışından profesyonel ziyaretçilerle buluşturacak organizasyon, çok sayıda sektörel etkinliğe de ev sahipliği yapacak.

ANFAŞ – Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım A.Ş., otel ekipmanları ve gıda sektörünün tüm paydaşlarını 16-19 Ocak 2019 tarihleri arasında Antalya Expo Center’da bir araya getiriyor.

Sektörün talebi üzerine geçtiğimiz yıl ilk kez eş zamanlı olarak organize edilen ANFAŞ Hotel Equipment 30. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı ile ANFAŞ Food Product 26. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı, bu yıl yine tek çatı altında ziyaretçilerini ağırlayacak. Otel ekipmanları ve gıda sektöründen 400’ün üzerinde firmanın 2.500’ün üzerinde markasını, yurt içi ve yurt dışından profesyonel ziyaretçilerle buluşturacak dev fuar Türkiye’nin en büyük Ho-Re-Ca (Hotel Restoran Cafe) organizasyonu olma özelliği taşıyor.

Her iki fuarın katılımcıları; yurt içinde 81 ilden otel yatırımcıları, otel yöneticileri, satın almacılar, spa merkezleri, iç mimarlar, müteahhitler, kamu yetkilileri, şef ve aşçılar, zincir market yetkilileri, kafe ve restoran sahipleri, gıda toptancıları, perakendeciler, öğretmen evleri, polis evleri, resmi kurum ve sosyal tesis işletmeleriyle bir araya gelecek.

Yurt dışından Ticaret Bakanlığı, ATSO – Antalya Ticaret ve Sanayi Odası,  BAİB – Batı Akdeniz İhracatçı Birlikleri,  BAKA – Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, hedef ülkelerin ticaret odaları ve ticaret müşavirlikleri ve ANFAŞ’ın yurt dışı acenteleri aracılığıyla; Almanya, Arnavutluk, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bosna Hersek, Bulgaristan, Cezayir, Danimarka, Fas, Filistin, Fransa, Gürcistan, Hindistan, Hollanda, Irak, İran, İsrail, İtalya, Japonya, Katar, Kazakistan, Kosova, Makedonya, Nijerya, Polonya, Rusya, Sırbistan, Tunus, Türkmenistan, Ukrayna, Umman, Yemen ve Yunanistan olmak üzere 33 ülkeden profesyonel ziyaretçi ve alım heyetleri fuarda B2B (ikili iş görüşmeleri) gerçekleştirecek.

Fuar etkinlikleri

TAFED – Türkiye Aşçılar Federasyonu, AGEB – Antalya Gastronomi Eğitimcileri Birliği Derneği ve ANFAŞ iş birliğiyle, Türkiye’nin turistik tesislerindeki otellerinde yerli malı tüketimini teşvik etmek amacıyla başlatılan “869 Yerliyse Yeriz” kampanyası, 26. Food Product bünyesinde gerçekleştirilecek Food Show ile şölene dönüşecek.

Türkiye’nin en yüksek katılımlı aşçı buluşması olması planlanan etkinlik kapsamında TAFED’e bağlı şefler, tamamen yerli malı ürünlerle gastronomi şovları, workshop, yarışma ve çok sayıda sürpriz etkinliği hayata geçirecek.

Kaynak: FoodinLife