12
OCA
2018

Yayla Agro Gıda’dan tek kullanımlık Chia Tohumu

ETÜDER üyesi Yayla Agro Gıda, son dönemde sağlık faydalarıyla öne çıkan Chia Tohumu ürünlerini, tüketicilere sundu. Tek kullanımlık ürünler, sağlıklı ve diyete uygun Chia Tohumunun her zaman ve her yerde zahmetsiz bir şekilde tüketmek için ideal!

Chia Tohumu, son yıllarda sağlıklı beslenme, diyet, fitness ve dayanıklılık için çok sık olarak tercih edilen ve hafif, sağlıklı tatlıların vazgeçilmez bir tamamlayıcısı olarak öne çıkıyor.

Yayla Agro Gıda, Chia Tohumunu, tek kullanımlık pratik bir ürün olarak müşterilerin beğenisine sundu.

Markanın Chia Tohumu ürünleri, tek kullanımlık olduğu için çantada, cepte, masada, ofiste çok kolay taşınabiliyor ya da saklanabiliyor.

Tek kullanımlık olduğu için kullanırken ölçmeye gerek duyulmayan ürünler, kasa önünde satışa da uygun.

Chia Tohumunun faydaları

Chia Tohumu; çocuklar, süt veren anneler, kas miktarını arttırmak isteyenler ve vejetaryenler için mükemmel bir protein kaynağı.

Tokluk hissi veren, kilo vermeye yardımcı olan Chia Tohumu, yüksek oranda omega-3, düşük oranda omega-6 içeriğiyle vücudun yağ oranını düzenliyor.

Sağlıklı bir diyetin parçası olarak kalp ve damar hastalıklarına (kardiyovasküler hastalıklar) karşı korurken, Alzheimer ve Parkinson hastalığı gibi nörodejeneratif hastalıklara karşı koruyucu özelliğe sahip.

Yüksek miktarda antioksidan ve polifenoller içeren Chia Tohumu, kalsiyum, magnezyum, potasyum, demir, fosfor, selenyum mineralleri, doğal antioksidan E vitamini ve B grubu vitaminleri içeriyor.

Glisemik indeksi düşük olduğu için diyabet, glutensiz olduğu için de çölyak hastalarının kullanımı için uygun.

Lifli yapısı, bağırsak sisteminin düzenlemesine yardımcı olurken, kolon kanseri riskini de azaltıyor.

Vücuda enerji sağlayan, güç veren, dayanaklığı arttıran eşsiz bir kaynak olarak, sporcular ve çok yoğun çalışanlara uzun süreli enerji sağlıyor.

Bu özelliği sayesinde oruçlu iken zinde kalınmasına da yardımcı oluyor.