07
HAZ
2016

Diyet Şenliği’nde sağlıklı ve lezzetli ürünleriyle yerini aldı

Çalışmalarını ‘Sizin için iyi gezegen için iyi’ mottosuyla sürdüren önde gelen gıda üreticilerinden ETÜDER üyesi Barilla Gıda, Nişantaşı City’s Alışveriş Merkezi’nde bu yıl 5’incisi düzenlenen “Diyet Şenliği”ne, tam buğday makarnası Integrale ve Wasa sandviçleriyle katıldı.

diyetisyendunyasi.com tarafından düzenlenen Diyet Şenliği, bu yıl beşinci kez 13-14 Mayıs 2016 tarihlerinde City’s Nişantaşı AVM’de gerçekleştirildi. “Diyetin mevsimi olmaz, şenliği olur” sloganıyla düzenlenen Diyet Şenliği, İstanbulluları sağlıklı yaşam ve beslenme trendleriyle buluşturdu. Şenlikte Uzman Diyetisyen Dilara Koçak, Egzersiz Uzmanı Murat Bür, Lezzet Yazarı Aydan Üstkanat, Fotoblogger Yeşim Mutlu, Diyetisyen Güneş Aksüs ve Diyetisyen Seren Aksüs gibi isimler yaptıkları söyleşilerde diyet yapmanın sadece yasaklarla dolu bir yaşam anlamına gelmediğini belirttiler.

Her yaştan İstanbullunun ziyaret ettiği şenlikte, aralarında Barilla Gıda’nın da bulunduğu dünyaca ünlü markalar da sağlıklı beslenmeye yönelik ürünleriyle organizasyona renk kattılar.

1463401536_Barilla_Diyet_Senligi_Gorsel2Sağlıklı yaşama destek veren markaların bir araya geldiği şenlikte ziyaretçilere, Barilla Gıda’nın Integrale Fusilli ve Wasa sandviç çeşitleri ikram edildi.

Durum buğdayından üretilen makarnadan iki kat daha fazla lif içeren tam buğday makarnası Barilla Integrale, sağlıklı beslenmek isteyenlerin vazgeçilmezlerinden. Makarnanın lezzeti ile tam buğdayın faydalarını buluşturan Barilla Integrale, 85 gramı ile günlük lif ihtiyacının yüzde 20’sinden fazlasını karşılıyor.

Atıştırmalık için sağlıklı alternatiflerden olan Wasa sandviçleri ise lif ve vitamin yönünden zengin 5 farklı çeşidiyle, ara öğünleri keyifli hale getiriyor. Doyurucu ve lezzetli Wasa sandviçleri, yaza fit girmek isteyenlerin dengeli beslenmede en büyük yardımcısı oluyor.