07
HAZ
2016

Cakes&Bakes’ten Babalar Günü’ne özel “en baba” pasta

ETÜDER üyesi BTA’nın sevilen markalarından Cakes&Bakes, Babalar Günü için özel bir sürpriz hazırladı. Cakes&Bakes’in maharetli şeflerinin elinden çıkan çikolatalı konsept pasta, sevgisini de pastasını da babasıyla paylaşmak isteyenleri bekliyor.

Sıcacık kahveleri ve farklı lezzetleriyle keyifli molaların adresi Cakes&Bakes, Babalar Günü’nde, babasına küçük bir sürpriz yapmak isteyenler için konsept bir pasta sunuyor. Cakes&Bakes şeflerinin özel olarak hazırladığı çikolatalı pasta lezzeti kadar görüntüsüyle de iştah açıyor.

Cakes&Bakes Türkiye’de İstanbul Atatürk Havalimanı iç ve dış hatlar bölümünde, Ankara Esenboğa Havalimanı, İzmir Adnan Menderes Havalimanı, UNIQ İstanbul içinde yer alan Foods in the Woods, Yenikapı ve Bostancı İDO iskeleleri, Yenikapı-Bursa ve Yenikapı-Bandırma hatlarında sefer yapan hızlı feribotlarda, İstanbul Fenerbahçe ve Bostancı BP benzin istasyonlarında misafirlerini bekliyor. Cakes&Bakes, yurt dışında Tunus Makedonya, Salalah ve Medine’de hizmet veriyor.

TAV Havalimanları Holding iştiraki olan BTA, Türkiye, Gürcistan, Makedonya, Tunus, Umman, Letonya, Hırvatistan, Suudi Arabistan’da toplam 16 havalimanında, İstanbul Deniz Otobüsleri’nde ve Maslak’taki yeni nesil kültür-sanat ve yaşam merkezi UNIQ İstanbul’da uluslararası standartlarda yiyecek içecek hizmeti sunuyor. BTA’nın 2006 yılında kurduğu Cakes&Bakes üretim tesisi ise günümüzde Türkiye’nin en büyük gıda üretim tesislerinden biri konumuna gelmiş bulunuyor. BTA, Gıda 360 ile ise İstanbul, İzmir ve Antalya’da ev dışı tüketim sektörü oyuncularına, tedarik ve dağıtım hizmeti sunuyor.