- Alkol
- Ambalaj
- Ambalaj Hariç Gıda Maddeleriyle Temas Eden Maddeler
- Baharat
- Bal
- Çay Kahve
- Dondurulmuş Gıda Maddeleri
- Gıda Katkıları
- İzleme
- Mamalar
- Meyve Suyu ve Alkolsüz İçecekler
- Numune Alma Analiz Metodları
- Özel Beslenme Amaçlı Gıdalar
- Su Ürünleri
- Şeker ve Şekerli Mamüller
- Tahıl ve Baklagil
- Tuz
- Un ve Unlu Mamüller
- Yağ
- Yumurta ve Ürünleri
UN VE UNLU MAMULLER | Resmi Gazete Tarihi | Resmi Gazete Sayısı |
TGK-BUĞDAY UNU TEBLİĞİ | 17.02.1999 | 23614 |
TGK-MAKARNA TEBLİĞİ | 05.03.2002 | 24686 |
TGK-İRMİK TEBLİĞİ | 05.03.2002 | 24686 |
TÜRK GIDA KODEKSİ-BULGUR TEBLİĞİ | 16.02.2009 | 27143 |
TÜRK GIDA KODEKSİ EKMEK VE EKMEK ÇEŞİTLERİ TEBLİĞİ | 04.01.2012 | 28163 |