- Alkol
- Ambalaj
- Ambalaj Hariç Gıda Maddeleriyle Temas Eden Maddeler
- Baharat
- Bal
- Çay Kahve
- Dondurulmuş Gıda Maddeleri
- Gıda Katkıları
- İzleme
- Mamalar
- Meyve Suyu ve Alkolsüz İçecekler
- Numune Alma Analiz Metodları
- Özel Beslenme Amaçlı Gıdalar
- Su Ürünleri
- Şeker ve Şekerli Mamüller
- Tahıl ve Baklagil
- Tuz
- Un ve Unlu Mamüller
- Yağ
- Yumurta ve Ürünleri
YAG | Resmi Gazete Tarihi | Resmi Gazete Sayısı |
BİTKİ ADI İLE ANILAN YEMEKLİK YAĞLAR TEBLİĞİ | 13.10.2001 | 24552 |
KÜSPE NORMLARI | 06.05.2004 | 25454 |
2007-41 KIZARTMA AMACIYLA KULLANILAN KATI VE SIVI YAĞLARIN KONTROL KRİTERLERİ | 17.05.2008 | 26879 |
2008-21 SÜRDÜRÜLEBİLİR YAĞLAR MARGARİN VE YOĞUN YAĞLAR TEBLİĞİ | 17.05.2008 | 26979 |
2008-24 SOFRALIK ZEYTİN TEBLİĞİ | 25.05.2008 | 26886 |
TGK-ZEYTİNYAĞI VE PİRİNA YAĞI TEBLİĞİ | 07.08.2010 | 27665 |