17
OCA
2019

Gıda ve otel ekipmanları inovasyonu ANFAŞ’ta sergileniyor

Turizm ve gıda sektörünün Türkiye’deki en büyük buluşması ANFAŞ Hotel Equipment – 30. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı ile ANFAŞ Food Product – 26. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı, bu yıl da dikkat çeken ürünlere, yeniliklere, Ar-Ge yatırımlarına ve çarpıcı markalara ev sahipliği yapıyor.

Çay keyfinde çığır açacak ve bayatlamayan dünyanın ilk ve tek likit çayı, tadı limonatayı andıran ve kemik suyunun sağladığı tüm faydaları sağlayan dünyanın ilk soğuk kolajenli içeceği, kalp şeklini andırdığı için özellikle Sevgililer Günü’nde büyük ilgi gören erik çiçeği, inovasyon ödüllü yelpaze tente ve el yapımı ahşap spor malzemeleri gibi ilginç ve yenilikçi ürünler, fuarda dikkatleri üzerine çekiyor.

16-19 Ocak tarihleri arasında Antalya Expo Center’da 435 katılımcının 3 bin 500’ün üzerinde markasını sergilediği ANFAŞ Hotel Equipment – 30.Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı ile ANFAŞ Food Product – 26.Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı, her yıl olduğu gibi bu yılda birbirinden ilginç, yenilikçi, inovatif ürünlere ve markalara ev sahipliği yapıyor. Fuara, 4 günde 36 ülkeden ve Türkiye genelinde 7 bölgeden 50 binin üzerinde profesyonel ziyaretçi katılımı bekleniyor.