13
ARA
2018

İş dünyasının liderleri sürdürülebilir gelecek için buluşuyor!

İş dünyasının önde gelen isimleri, sürdürülebilir bir gelecek inşa etmek amacıyla, çevresel varlıkları korumak, refah seviyesi yüksek bir toplumun gelişimine katkı sağlamak ve değer odaklı bir ekonomi yaratmak amacıyla bir araya geliyor.

Yıldız Holding Sürdürülebilirlik Platformu ev sahipliğinde ve B Lab Avrupa işbirliğinde düzenlenen Sürdürülebilir Gelecek İçin Liderler Zirvesi, 19 Aralık’ta İstanbul Fairmont Quasar Otel’de yapılacak.

Zirvede; sektörler arası iş birliğinden yola çıkılarak, sürdürülebilirlik faaliyetlerinin gelecek dönemde dünyayla entegre bir şekilde geliştirilmesi hedefleniyor.

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker’in ev sahibi olarak yer alacağı zirveye, MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan, Boyner Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Boyner, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı, Ziylan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Büyükekşi, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Emre Zorlu ve Albayrak Holding CEO’su Ömer Bolat da konuşmacı olarak katılacak.

Ali Ülker’in açılış konuşmasının ardından B Lab Europe Kurucu Ortağı Marcello Palazzi, “B Ekonomisi ve Sürdürülebilirlik” başlıklı bir sunum yapacak.

Daha sonra “İş Dünyasının Liderleri Sürdürülebilir Gelecek için İş Birliği ve Ortaklıkları Konuşuyor” Paneli gerçekleştirilecek.

Zirve sonunda katılımcıların fikir ve görüşlerinden oluşacak ve iş dünyasının sürdürülebilirlik konusundaki rolünü yeniden tanımlayacak olan Sürdürülebilir Gelecek İçin Liderler Deklarasyonu, Yıldız Holding Sürdürülebilirlik Genel Müdürü Begüm Mutuş tarafından kamuoyuna açıklanacak.