ETÜDER üyeleri ve sektör temsilcileri iftarda buluştu

Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği’nin (ETÜDER) her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği iftar etkinliğinin 10.’su 18 Haziran’da Cemile Sultan Korusu’nda gerçekleştirildi.  Devamı için tıklayınız

ETÜDER Yönetim Kurulu Çanakkale Ticaret Borsası ve Çanakkale markaları ile buluştu

8 – 9 Mayıs 2015 tarihlerinde Çanakkale’yi ziyaret eden ETÜDER YK ve DK hem Çanakkale’de bulunan YK üyesi Kale Gıda’yı ziyaret etti hem olağan hem yönetim kurulu toplantısını Çanakkale Ticaret Borsasında gerçekleştirdi hem de Çanakkale Ticaret Borsası ile buluştu.  Devamı için tıklayınız

Ev dışında bir yılda 650 TL harcadık

Türkiye’de ev dışı tüketim pazarı, geçen yıl 50 milyar liralık büyüklüğe ulaştı. Türkiye’de bir kişi ev dışı tüketime yıllık 650 TL (250 dolar) harcarken; bu rakam Avrupa’da 2 bin 335 TL (890 dolar), ABD’de ise 5 bin 660 TL (2 bin 150 dolar) düzeyinde bulunuyor. katıldı.  Devamı için tıklayınız

EDT EXPO, sektör profesyonellerini buluşturdu

Türkiye’de 50 milyar liraya oluşan ev dışı tüketim pazarının profesyonelleri, ETÜDER ve CNR Holding iş birliğiyle bu yıl üçüncüsü düzenlenen EDT EXPO’da bir araya geldi.  Devamı için tıklayınız

ETÜDER 10 Yaşında

ETÜDER’in 10. Kuruluş yıl dönümü, İstanbul Ceylan İntercontinental Otel’de yapılan bir etkinlikle kutlandı. Katılımın oldukça yoğun toplantıya ETÜDER üyelerinin yanı sıra, CNR ve IPSOS gibi ETÜDER’in iş ortakları ve sektörün önde gelen firmaları katıldı.  Devamı için tıklayınız

ETÜDER, Ev Dışı Tüketim Pazarı’nda belirsizliğe son verdi

Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği (ETÜDER) ile Ipsos Araştırma Şirketi işbirliğinde oluşturulan Foodservice Monitor adlı bilimsel çalışmayla, dünyada 7 trilyon TL olduğu bilinen ve bugüne kadar Türkiye’de büyüklüğü ve sektör dinamikleri belirsiz olan Ev Dışı Tüketim pazarı, ölçümlenebilir hale geldi. Devamı için tıklayınız

ETÜDER, EDT sektörünü iftarda buluşturdu

Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği’nin (ETÜDER) bu yıl 9.’sunu düzenlediği geleneksel iftar daveti, 16 Temmuz Çarşamba akşamı iş dünyası ve EDT sektöründen geniş bir katılımla İTO Cemile Sultan Korusu Tesisleri’nde gerçekleşti. Davete 300 konuk katıldı. Devamı için tıklayınız

Şahinöz, TGDF Gıda Kongresi 11’de EDT’yi anlattı

Türkiye Gıda ve İçecek Sanayi Dernekleri Federasyonu (TGDF) tarafından “Global Gelecek Global İşbirliği” sloganıyla Devamı için tıklayınız

EDT Expo 2013 Sektörü buluşturdu

CNR EXPO İstanbul'da 28-31 Mart 2013 tarihleri arasında ilk kez düzenlenen “EDT Expo Ev dışı Tüketim ürünleri, Ekipmanları, Sarf Malzemeleri Üreticileri, Dağıtım Kanalı Tedarikçileri Fuarı” ziyaretçi akınına uğradı.Devamı için tıklayınız

Şahinöz, “EDT Tedarik Zincirinde Gıda Güvenliği”ni anlattı

Her yıl Mayıs ayında düzenlenen Gıda Güvenliği Kongresi’nin dördüncüsü, 14-15 Mayıs 2013 tarihleri arasında İstanbul Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi’nde gerçekleştirildi. Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği ve g2M Yönetim Kurulu Başkanı Melih Şahinöz Devamı için tıklayınız