ŞUB

ETÜDER üyesi Eczacıbaşı Profesyonel, 2019 yılı hedeflerini belirledi

Ev dışı tüketim sektörünün öncü firmalarından ETÜDER üyesi Eczacıbaşı Profesyonel, 2019 yılı hedeflerini açıkladı. Firma, bu yıl odak noktaları arasına ihracatı da aldı.

Profesyonel temizlik, hijyen ve gıda alanlarındaki çözümleriyle EDT sektöründe faaliyet gösteren Eczacıbaşı Profesyonel, 2018 yılını başarılı çalışmalarıyla tamamladı. Ürün ve hizmetleri ile 11 bin işletmeye çözüm sağlayan firma, 2019 yılında sektörde büyümesini sürdürerek ihracat çalışmalarına hız vermeyi hedefliyor.

Turizm sektörünün yükselişi ile birlikte EDT sektörünün de hareketlendiğini belirten Eczacıbaşı Profesyonel İş Birimi Direktörü Ömer Koç, “Turizm sektöründe geçtiğimiz yıl yaşanan olumlu gelişmeler ile birlikte Eczacıbaşı Profesyonel olarak biz de hedef ve stratejilerimizi gerçekleştirerek yılı tamamladık. Hizmet sağladığımız 11 bin işletme ile yıl boyu iletişimde olarak ihtiyaç duydukları ürünleri sunduk. Geçtiğimız yıllarda başlatmış olduğumuz projelerimizi etkin bir biçimde yürüttük. Ürünlerimiz, eğitim programlarımız ve hizmetlerimiz ile işletmelere destek olduğumuz verimli bir yılı geride bıraktık” dedi.

Eyüpsultan ve Beşiktaş Belediyesi ile yürüttükleri Hijyende Mükemmellik projesinin sonuçlarını aldıklarına da değinen Koç, “Ev dışı noktalarda hijyen konusunda tüketiciler nezdinde güven ortamı oluşturacak projemizi belediyelerimiz ile yürüttük. Bir yılı tamamladığımız Eyüpsultan Belediyesi iş birliğinde 7 işletme, Hijyende Mükemmellik sertifikası almaya hak kazandı. Beşiktaş Belediyesi iş birliğimiz de ilk meyvesini verdi ve turizm sektörünün köklü firmalarından Çırağan Palace Kempinskı İstanbul’a Hijyende Mükemmellik sertifikasını takdim ettik” bilgisini verdi.

Uzaktan Eğitim Programı ile sektör profesyonellerine yıl boyu temizlik ve hijyen, mutfak hijyeni, yüzey hijyeni ve çamaşır hijyeni konularında temel bilgiler, standartlar, prosedürler ve ürün kullanımları konularında eğitim verdiklerinin de altını çizen Eczacıbaşı Profesyonel İş Birimi Direktörü Ömer Koç, 2019’da da sektörde büyümeyi hedeflediklerini bildirdi. Koç, “2018 yılında Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarımızda ürün ve hizmetlerimizi geliştirmeye yönelik yatırımlarımızı sürdürdük. Dünyadaki teknolojik gelişmeleri ve trendleri takip ederek müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik projeler, farklı ürün ve çözümler geliştirmeye özen gösterdik. Gelecek yıl da bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. 2019 yılı boyunca büyümemizi sürdürmeyi ve ihracat çalışmalarımıza hız vermeyi hedefliyoruz” diye konuştu.